Als gastouder wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Wendy Janssen en ik woon met mijn man Maikel, dochtertje Yinthe (2013) en zoontjes Xeb (2018) en Tren (2021) in Ospel.

Kinderopvang Kwebbel biedt kleinschalige en flexibele opvang aan in een sfeervolle, kindvriendelijke en huiselijke omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar.Ik heb de opleiding tot verpleegkundige gevolgd en ben hier bijna 10 jaar werkzaam in geweest. Vanaf 2017 ben ik met vol enthousiasme gestart als gastouder.

Binnen de woning en in de ruime tuin zijn tal van mogelijkheden welke aansluiten bij de behoeften en wensen van uw kindje. Samen binnen of buiten spelen, wandelen, fietsen,knutselen, even stoeien of heerlijk rustig samen een boekje lezen zullen voor uren speelplezier zorgen.

Spelenderwijs inspelen op de persoonlijke ontwikkeling van uw kindje en dit vervolgens op een leuke manier stimuleren vind ik erg belangrijk. Hierbij zal er altijd aandacht zijn voor veiligheid en geborgenheid! Het is belangrijk dat u en uw kindje zich hier “thuis” voelen.

Uw kindje is bij kinderopvang Kwebbel van harte welkom van maandag tot en met donderdag, op deze dagen ben ik werkzaam van 06.30-18.30 uur.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact me op.